Alsjeblieft, stem!
 • 40% korting voor 72 uur
 • 24/7 gratis live chat
 • Gratis + premium
8.5 Heel goed
Makkelijk te gebruiken
90% Complete
Ontwerpflexibiliteit 8/10

Site123

SITE123 is opgericht in 2016 en beweert "verreweg de gemakkelijkste gratis websitebouwer te zijn." Het bedrijf streeft naar eenvoudigheid op het gebied van websitebouw voor elke soort gebruiker. Hun belangrijkste troef is het combineren van een gebruikersvriendelijke interface met de typische kenmerken van topwebsite-bouwers van vandaag: SEO-tools, een gebruikersvriendelijke webeditor,  mobielvriendelijke ontwerpen, tools voor social media en PayPal-integratie.

SITE123 biedt een gratis abonnement en vier premium-abonnementen en is een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine bedrijven, die online zichtbaarheid nastreven - lees verder om meer te weten te komen over de verschillende opties die worden aangeboden door SITE123.

Site123 in detail

 • Volledig responsieve & mobielvriendelijke interface
 • Unieke en eenvoudige premium-opties
 • Veel lay-out categorieën en plug-ins
 • Uitstekend voor gebruikers met weinig of geen codeerervaring
 • Ook perfect voor ondernemers met tijdgebrek om te werken aan het maken of onderhouden van een website

Voordelen

 • eCommerce integratie
 • Gratis hosting en domein
 • Ingebouwde SEO-tools
 • De vertaalfunctie kan tot 150 woorden vertalen naar meer dan 50 verschillende talen
 • Sjablonen voor websites van elke omvang
 • Je kunt onbeperkt pagina's toevoegen aan je website

Nadelen

 • De klantenservice kan worden verbeterd
 • Het ontwerpproces is beperkt
 • Geen toegang tot de code van je website
 • Inhoud van de site kan niet worden geïmporteerd of geëxporteerd

Gebruikservaring

Over het algemeen scoort SITE123 hoog op gebruikersvriendelijkheid. De prijzen zijn redelijk, de functies sterk en de interface is een van de meest eenvoudige en gebruikersvriendelijke in de website-bouwsector. SITE123 loopt echter achter op sommige concurrenten in analytics en kwaliteitssjablonen. Functies zijn soms beperkt- niet omdat het er maar weinig zijn - maar omdat er veel afkomstig zijn van sites van derden. Dit maakt het geheel minder gebruikersvriendelijk.

Toch is SITE123 een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar eenvoud en er zijn zelfs een aantal indrukwekkende eCommerce-functies. Iedereen kan zijn of haar droomwebsite ontwerpen zonder dat daarvoor een webontwerp of ontwikkelingsvaardigheden nodig zijn.

Premium Opties

De abonnementen van SITE123 zijn heel eenvoudig: er is slechts één premium-abonnement en een gratis alternatief.

Het gratis abonnement is een basisoptie met 500 MB opslagruimte en 1 GB bandbreedte, waardoor dit het beste is voor websites van één pagina. Het abonnement bevat een banneradvertentie "Powered by SITE123" op je website, die zich bevindt op het subdomein SITE123 (je kunt niet je eigen domein instellen). Dit abonnement is misschien niet echt ideaal als je op zoek bent naar een professionele website.

Het premium-abonnement van SITE123 is het meest geschikt voor eigenaren van kleine bedrijven. Voor $ 15,80 /per maand kunnen gebruikers de banneradvertentie verwijderen en krijgen ze een domeinnaam voor een jaar. Ook inclusief bij dit abonnement zijn: een vertaling in één extra taal, 50 bestellingen / per maand, 30 GB opslagruimte, 15 GB bandbreedte, een mailinglijst van 1.000, eCommerce-bronnen, een connect-domein en twee mailboxen . Dit is de meest populaire optie.

Kenmerken en toolsy

SITE123 behandelt alle belangrijke elementen die elke premium websitebouwer zou moeten hebben:

 • Veel lettertypen
 • Honderden themasjablonen
 • Sterke SEO-tool die garandeert dat je website gemakkelijk te vinden is in zoekmachines
 • Uitstekende beeldbibliotheek met honderden afbeeldingen
 • Gepersonaliseerde e-mail
 • eCommerce tools, zodat je betalingen met een creditcard kunt accepteren
 • Mobielvriendelijke websites
 • Eenvoudige blog-integratie
 • Beeld- en video-achtergronden
 • De visuele editor geeft je de mogelijkheid om een ​​voorbeeld te bekijken van alle wijzigingen die aan de website zijn aangebracht

SITE123 gaat een stap verder dan de meeste websitebouwers, aangezien eCommerce het mogelijk maakt om wereldwijd zaken te doen en ook meertalige website mogelijkheden biedt. Dit betekent dat je niet voor elke taal verschillende websites hoeft te maken, maar in plaats daarvan verschillende versies binnen dezelfde website kunt beheren. De site biedt een vertaalhulpmiddel met automatische vertaling van kopteksten en subkoppen.

Meer geavanceerde tools

SITE123 heeft geen sjabloongalerij - in plaats daarvan heeft SITE123 thema's of lay-outs. Deze zijn georganiseerd volgens een basisclassificatie, zoals Business, Restaurants & Foods, Online Store, Technologie, Blog en Muziek. Nadat je een selectie hebt gemaakt, worden de inhoudsmodules en navigatiemenu's overeenkomstig georganiseerd. Later bepaal je of je de voorkeur geeft aan een site van één pagina of een site met meerdere pagina's. Je kunt alleen wijzigingen aanbrengen in je sjabloon nadat je  er een hebt toegewezen gekregen op basis van het thema van je website.

Nadat je je eigen thema hebt gekozen, kun je de site een naam geven en taalopties selecteren. Er zijn tientallen talen beschikbaar, waaronder Engels, Duits en Frans.

SITE123 biedt een reeks hulpmiddelen waarmee je lettertypen en knopstijlen kunt wijzigen en integratie van social media kunt activeren / deactiveren. Kijk goed naar de lay-outs die van te voren worden aangeboden, want het tussendoor wijzigen van sjablonen wordt niet ondersteund (je moet helemaal opnieuw beginnen).

De nadelen van dit zeer op maat gemaakte systeem, zijn beperkte sjabloonopties voor specifieke industrieën (er zijn bijvoorbeeld geen juridische of opties voor in de bouw). De thema categorieën zijn vrij breed, dus de meeste gebruikers zullen meer tijd moeten investeren in het maken van lay-out- en ontwerpkeuzes in plaats van het selecteren van een kant-en-klaar sjabloon dat alles heeft wat ze zoeken.

 

Klantenservice

Er zijn veel verschillende opties voor toegang tot klantenondersteuning van SITE123: handleidingen en stapsgewijze zelfstudies, e-mail, live chat en verschillende sociale mediakanalen. Het is betrouwbare kwaliteitsondersteuning die aan onze behoeften voldoet.

 

eCommerce

Het Professional-abonnement is gericht op ondernemers en begint bij $ 21,80 per maand en kan om de drie maanden, zes maanden, jaarlijks, tweejaarlijks of driejaarlijks worden verlengd. Deze eCommerce-optie is heel eenvoudig in te stellen. Je kunt je Paypal-account linken voor eenvoudige, veilige betaling en SITE123 biedt de mogelijkheid om kortingscodes aan te bieden en winkelvoorraad te beheren, evenals andere geavanceerde eCommerce-functies, drie extra talen, een mailinglijst van 2500, 500 bestellingen / per maand, 45 GB bandbreedte, Opslagruimte van 90 GB, vijf mailboxen en domeinverbinding. Het omvat ook het gebruik van een domein voor een jaar en verwijdert alle SITE123-advertenties.

 

In het algemeen

SITE123 is een uitstekende oplossing voor kleine bedrijven en gebruikers die hun eigen eenvoudige website of online winkel willen starten zonder het inschakelen van een codeerder of zonder veel tijd te besteden aan het beheren van een website. De eCommerce-abonnementen zijn opvallend professioneel en flexibel, en ze zijn zeer redelijk geprijsd - je kunt met SITE123 gemakkelijk producten online verkopen. Voor de blogger of gebruiker die geïnteresseerd is in een eenvoudige, gratis site, biedt SITE123 geavanceerde, op maat te maken afbeeldingsgalerijen, foto- en videobeelden en hoogwaardige beelden.