Alsjeblieft, stem!
 • Grote plug-inbibliotheek
 • Verstelbaar en eenvoudig
 • Open source en gratis
8.8 Heel goed
Makkelijk te gebruiken
70% Complete
Ontwerpflexibiliteit 7/10

Wordpress

WordPress is een van de populairste websitebouwers op de markt.


Het begon allemaal in 2003 met een klein blogplatform en vanaf dat moment groeit het constant. Het werd een enorme website-bouwer die een enorme hoeveelheid inhoud beheert en programmering mogelijk maakt. Die opties maken WordPress zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen - u kunt uw website maken en ontwerpen zoals u dat wilt!

Wordpress in detail

WordPress.com is de volledig gehoste versie die voor u de hosting verzorgt. Hosting is de service en opslag van uw website-inhoud op het web zodat alle gebruikers er toegang toe hebben door naar het aangewezen URL-adres te gaan. WordPress.com zorgt voor een maandelijkse vergoeding voor uw hostingbehoeften.


WordPress.org daarentegen is de zelfgehoste versie die wijzigingen en wijzigingen aan de site mogelijk maakt zonder enige beperkingen.


Sindsdien bedoelen we, wanneer we de term "WordPress" gebruiken, WordPress.org (tenzij anders vermeld).

Voordelen

 • Open source en gratis
 • Eenvoudige installatie en service
 • Veelzijdig en aanpasbaar
 • Veel beveiligingsinvoegtoepassingen
 • Je eigen inhoud bezitten

Nadelen

 • Hoge prijzen voor extra plug-ins en extra opties
 • Zelf zorgen voor het hosten
 • Niet voor beginners die niet vertrouwd zijn met codering
 • De leercurve voor installaties

Gebruikservaring

WordPress is een bouwer met vele voordelen, onder andere, het staat vele wijzigingen toe, is handig en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij deze functies is het een van de meest gekozen opties voor website-ontwikkelaars geworden. Je kunt het gebruiken voor: bloggen, het opzetten van kleine bedrijven, het runnen van een online winkel, het creëren van ledensites, het starten van online lessen, bedrijven en vele anderen.


In vergelijking met de concurrentie verdeelt WordPress het ontwerp, de inhoud en de functionaliteit die gegevensportabiliteit bevorderen.


Omdat WordPress zo wordt erkend, heeft het overal ter wereld goede programmeurs. Bovendien kunt u deelnemen aan online lessen en ook de online tutorials gebruiken om te leren hoe WordPress werkt.
WordPress biedt veel extra opties voor uw site. Dankzij professionele plug-ins en add-ons kunt u een website maken zoals u dat wilt!


Elke gewenste functie kan worden toegevoegd dankzij thema's en plug-ins. De meeste zijn open source, wat betekent dat ze gratis te gebruiken zijn. Verspil geen tijd aan programmeren en repareren van bugs! Het enige dat u nodig hebt is een geschikte plug-in die in een oogwenk kan worden geconfigureerd.


Vanwege zijn populariteit hebben bijna alle populaire tools van derden al integraties beschikbaar voor WordPress. In WordPress werken al uw tools zoals e-mailmarketingprogramma, SEO-tools, CMR-software, leadgeneratietool en betalingen.


Vanwege de vele beschikbare opties is het echter moeilijker om het te leren en er vaardig in te worden. Een van de tekortkomingen van WordPress is de behoefte aan codeervaardigheden omdat het niet zo eenvoudig is om inhoud te ontwerpen en aan te passen in vergelijking met bijvoorbeeld bouwers zoals Wix die de gebruikelijke tool voor slepen en neerzetten gebruiken.


U moet onthouden over back-ups en de beveiliging van uw website. WordPress heeft echter veel opties om back-ups en beveiliging te maken. Het zijn WordPress-plug-ins waarmee u volledig automatisch kopieën en beveiligingen op uw site kunt maken.


Zelfs als u denkt dat u uw website of blog zelf moet beheren, is dit niet waar. WordPress staat garant voor een veelheid aan hulpmiddelen om u te helpen. Deze open-source software wordt door veel websites op internet gebruikt, zoals we al eerder zeiden, en is gemaakt door een vereniging van programmeurs voor iedereen. U kunt op internet veel pagina's of discussies vinden over alle problemen die zich tijdens het gebruik hebben voorgedaan. Dit zijn gebruikerservaringen die u antwoorden geven op al uw vragen. Er is echter ook een officiële website met forums en kennisbronnen om het onderwerp en de kwestie verder te verdiepen.

Premium Opties

WordPress biedt zogenaamde open-source software die gratis downloaden, installeren en gebruiken voor elke gebruiker mogelijk maakt. Uw site kan niet worden gesloten vanwege censuur of schending van de voorwaarden. Met WordPress kunt u allerlei sites maken die aan uw eisen voldoen, zonder obstakels.


Net als bij andere sites moet u uw domein en hosting echter registreren. U kiest welke pagina u wilt maken, maar bij sommige soorten websites heeft u betaalde thema's en WordPress-extensies nodig.


Niettemin heeft "WordPress.com" (d.w.z. de volledig gehoste versie) vijf verschillende aanbiedingen, afhankelijk van de gebruiker, inclusief een gratis abonnement.

 

Gratis abonnement:
● Opslag tot 3 GB
● Basisontwerpaanpassing
● Community-ondersteuning
● Gratis thema's
● Essentiële componenten van Jetpack
● Subdomein onder WordPress.com
 
Persoonlijk plan - $ 5 / maand per jaar gefactureerd:
● Alle componenten vermeld in het gratis abonnement
● 6 GB opslagruimte
● Aangepaste domeinnaam
● Ondersteuning via e-mail en chat
● Verwijdering van de WordPress.com-advertenties
 
Premium Plan– $ 8 / maand jaarlijks gefactureerd:
● Alle componenten vermeld in het Persoonlijk plan
● 13 GB opslagruimte
● Onbeperkte premium-thema's
● Geavanceerde ontwerpaanpassing
● Verdien geld met uw site
● Hulp bij VideoPress
 
Businessplan - $ 25 / maand jaarlijks gefactureerd:
● Alle componenten vermeld in het Premium-abonnement
● Onbeperkte opslagruimte
● Integratie met Google Analytics
● Installeer plug-ins
● Live cursussen
● Verwijdering van het merk WordPress.com
● SEO-hulpmiddelen
● Upload thema's
 
eCommerce Plan– $ 45 / maand jaarlijks gefactureerd:
● Alle componenten die in het businessplan worden vermeld
● Toegang tot premium Storefront-kinderthema's
● Premium WooCommerce-extensies
● Integraties met de beste transportbanden
● Mogelijkheid om betalingen te verkrijgen in 60+ landen
● Storefront Powerpack

Kenmerken en toolsy

Door open-source te zijn, kunt u met WordPress uw tools, plug-ins, thema's en functies maken. Iedereen die op de hoogte is van codering, kan deze optie gebruiken, een van de meest ontwikkelde op de markt. De enorme bibliotheek met WordPress-plug-ins stelt u in staat om alle parameters aan uw behoeften aan te passen en groeit bovendien voortdurend! Uw site groeit en ontwikkelt zich zonder beperkingen dankzij de flexibiliteit van WordPress!


Dankzij het aanpassingsvermogen en de eenvoud is WordPress aanwezig in elke hoek van het internet. Wat WordPress uniek maakt, is echter niet een veelvoud aan functies, maar de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal plug-ins te gebruiken die hun plaats op uw website kunnen vinden om het volledig gepersonaliseerd te maken!


SEO en WordPress zijn als goede vrienden. Dankzij de integratie is het mogelijk om uw website volledig te configureren zodat deze snel en gemakkelijk in zoekmachines kan worden gevonden. En vanaf het begin wordt uw site of blog geoptimaliseerd volgens de beste SEO-methoden, zelfs als u geen extra SEO-plug-ins installeert (gratis beschikbaar). Zoekmachines en WordPress werken volledig compatibel.


WordPress biedt vrijheid bij het ontwerpen en personaliseren van it-websites! Als u het uiterlijk of thema van uw site wilt wijzigen, installeert u gewoon de plug-in, waardoor uw website ook functioneler wordt. WordPress biedt een groot aantal thema's en plug-ins, zowel gratis als betaald.

Alles is zo simpel! Om uw website beter te maken, heeft u slechts enkele extra functies nodig die door plug-ins worden geleverd. Het is jouw taak om een ​​passende plug-in te vinden en deze in te voegen via de installatie op de site.
Opties zoals Google Analytics (trackingscripts) kunnen onbeperkt aan uw website worden toegevoegd.

Meer geavanceerde tools

Wees niet bang als je na installatie geen aangename verrassing vindt. Een vooraf geselecteerd thema (Twenty-Fifteen) verschijnt aan uw zijde, maar dat betekent niets. Je zult snel duizenden WordPress.org-thema's vinden. Bovendien zijn er een groot aantal gratis WordPress-thema's op internet die u op uw website kunt toepassen. Elk thema kan worden gebruikt na het downloaden en het verplaatsen van de bestanden naar de juiste plek.
Met veel sjablonen en ontwerpen kunt u WordPress gemakkelijk gebruiken en personaliseren. De verschillende beschikbare opties maken het eenvoudiger om websites te maken en ze uniek te maken!


globaal

Ongetwijfeld staat WordPress aan de top van de populariteitspiramide als het gaat om het maken van blogs en websites. Het is vrij moeilijk om te leren en vereist meer tijd om het te begrijpen, maar dankzij deze kennis ben je de eigenaar van een echt professionele website.
Met WordPress kun je veel doen, je bent vrij in wat je doet, je kunt je site zonder enige belemmering personaliseren. Als je alleen maar een blog schrijft en geen e-commerce gaat gebruiken, dan vind je natuurlijk een alternatief op internet, maar als je een professional wilt worden en je bedrijf serieus neemt, neem dan een kans en breng wat tijd leren.