Social media is een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Het is ook een van de krachtigste reclame- en marketing instrumenten voor bedrijven van elke omvang. Als je op zoek bent naar een upgrade en uitbreiding van je plaatselijke bedrijf, of als je een eCommerce-winkel wilt opzetten, kun je profiteren van social media om een ​​succesvolle ondernemer te worden. Hier zijn enkele tips om dit te bereiken.

 

Knoppen

Knoppen zijn de meest populaire manier om websitebezoek te stimuleren door integratie van social media.

‘Volg’ knoppen zijn over het algemeen te vinden in vaste onderdelen van social media-pagina\'s zoals menu\'s, kop- en voetteksten. Je kunt rechtstreeks communiceren met je volgers op Facebook, Twitter, Instagram of andere social media. Dit is van cruciaal belang, vooral als je geen e-maillijst of blog hebt. Volgers ontvangen informatie over de updates, nieuws, kortingen, aanbiedingen en deals van je website.

Knoppen waarmee je kunt ‘delen’ zijn de meest gebruikelijke manier om het bereik van een website te vergroten. Voeg ze toe aan elke pagina waarvan je wilt dat bezoekers ze delen of die je meer online zichtbaarheid kunnen geven. Met ‘deel-knoppen’ heb je toegang tot meer bezoekers en kun je je publiek uitbreiden.

 

Feeds

Een andere optie is om sociale feeds in je website te integreren. Je kunt je laatste tweets of Facebook-berichten weergeven in een zijbalk. Als je bedrijf gebaat is bij meer visuele interactie met klanten, kun je overwegen om sites zoals Pinterest en Instagram in te bouwen om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten.

 

Social Media inlogmogelijkheden

Als je website vereist dat klanten zich moeten registreren door een account aan te maken, moet je overwegen om inlogmogelijkheden voor social media te gebruiken. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk inloggen met hun bestaande accounts op andere platforms. Studies tonen aan dat 3 van de 4 gebruikers liever een bestaand social media-account gebruiken om in te loggen, dus gegarandeerd voordeel!

 

Dus, waar wacht je nog op? Profiteer van de functies en mogelijkheden van social media. De voordelen zijn eindeloos!